This post is also available in: Nederlands Engels

Bestelproces

Bestel je beugel via deze website.
We sturen indien nodig een afdruk set naar je op.
Maak de afdrukken en stuur de afdruk set naar ons terug.
De beugel wordt geproduceerd.
De beugel wordt naar je opgestuurd.

Gipsafdruk van je gebit laten maken

Voor een fijn en prettig passende beugel, hebben we een gipsafdruk van je gebit nodig. Deze afdruk kun je laten maken bij een tandarts, je kunt ook een afdruk set bij ons bestellen, je kunt dan thuis heel gemakkelijk een afdruk van je gebit maken.

Heb je een gipsafdruk van je gebit? Deze kun je dan naar ons opsturen zodat we een fijn en passende beugel voor je kunnen maken. Een perfecte afdruk van het gebit is zeer belangrijk voor passen van de beugel(s).

Een digitale scan.
Je kunt bij een tandarts een digitale scan laten maken van je gebit, hierdoor hoef je niet in de klei te happen. Een digitale scan is de meest nauwkeurige manier. De STL files mail je aan ons door.

Past de beugel niet door verkeerd gemaakte afdrukken? Dan is dat op eigen risico. Download hier een handleiding om een gebitsafdruk te maken. Of bekijk onze instructie video hieronder.

Twijfel je over het maken van de juiste afdrukken? Laat deze dan maken bij je tandarts/professional, geef bijvoorbeeld aan dat het voor tandenbleken of een gebitsbeschermer is. (Als je liever niet te kennen wilt geven dat je een beugel laat maken.)

LET OP: HET IS BELANGRIJK OM DE  GEMAAKTE AFDRUK BINNEN TWEE WEKEN NADAT JE DE AFDRUKSET HEBT ONTVANGEN AAN ONS RETOUR STUURT. IN VERBAND MET HET UITHARDEN VAN DE KLEI EN AFDRUK!

Wil je een beugel bestellen die niet bij ons op de site staat? Laat het ons even weten. We kunnen eigenlijk alles voor je maken!