This post is also available in: Nederlands Engels

Over ons

We hebben inmiddels jarenlang ervaring in het produceren van verschillende uitneembare beugels, dit doen we in ons orthodontisch labaratorium. Hier kregen we steeds meer vragen van mensen die heel graag een beugel wilde dragen voor de fun maar eigenlijk niet wisten hoe ze een beugel konden aanschaffen.. We hebben hier op ingespeeld en bieden je de kans om een beugel te dragen op een ‘veilige’ manier, zonder dat dit effect heeft op jouw gebit! Super cool toch!

De beugel is steeds meer zichtbaar in het dagelijks leven! Veel volwassenen kiezen tegenwoordig voor een beugel, om de stand en aanzicht van het gebit te corrigeren. Daarnaast zijn er ook heel veel mensen die een beugel interessant en hip vinden, die graag een beugel dragen maar dan voor de fun!

Onze ambitie is om zoveel mogelijk volwassenen te inspireren met onze ruime keus aan geweldige, kleurrijke uitneembare beugels. En iedereen een kans te geven om een beugel naar wens aan te kunnen schaffen. Een beugel als fashion item, passend bij iedere outfit!
Een beugel is tof en voegt iets toe aan je looks en is daarnaast ook nog eens geweldig om te dragen, waar en wanneer jij maar wilt!

Onze beugels zijn voor de fun, worden vakkundig en professioneel geproduceerd. De beugels die je bij ons kunt bestellen zijn echte beugels, de beugels worden zo gemaakt dat er geen veranderingen mogelijk zijn aan de stand en positie van het gebit!

Beugels voor fashion
Beugels voor plezier
Beugels voor feest