This post is also available in: Nederlands Engels

Wat zeggen klanten over onze beugels?

Via instagram zag ik verschillende posts van bracesforfun. Ik ben ze gaan volgen en zag mooi vakwerk voorbij komen. Zelf ben ik tandarts assistente en heb vroeger ook verschillende beugels gedragen. Ik heb wel even mijn ortho gecheckt of het kwaad kan om een beugel voor de fun te dragen. ”Alles wat uitneembaar is en geen activatie doel einden heeft kan prima”, kreeg ik als antwoord. ik heb gekozen voor de retainer met buitenboord kapje.

Suzanne Matz

Eerst dacht ik huh? Fake beugels. Mijn vriend vind een beugel aantrekkelijk en tof staan bij volwassenen. Samen hebben we de fake slotjes beugel aangeschaft. Ik krijg leuke reacties uit mijn vriendenkring. Fijn mail contact gehad en binnen 3 weken onze beugels binnen.

Patricia S

“Zeer goede service, ik ben al jaren een liefhebber. Ik heb iedere maand iets apart gezet om uiteindelijk een fijn passende beugel te kunnen aanschaffen. Ze bieden competente hulp en het product dat ze sturen is van de hoogste kwaliteit. Absoluut een aanrader!”

Marco M

“In mijn jonge” jaren heb ik een volledige orthodontische behandeling gehad. Ik vond het toen al fijn om mijn beugels te dragen. Dit gevoel is nooit meer weggegaan.
Via het internet bij bracesforfun terecht gekomen en lang getwijfeld of ik een bestelling zou plaatsen. Je leeft maar een keer en af en toe een “gokje” wagen moet kunnen. Ik heb via mijn tandarts afdrukken laten maken en deze verzonden naar bracesforfun.
Na enkele weken wachten mocht ik mijn beugel in ontvangst nemen.
Ik was heel bang dat mijn beugel niet zou passen maar niets is minder waar.
Ik was er letterlijk en figuurlijk stil van.
Het klinkt gek maar ik wordt van het dragen van mijn blokbeugel rustig. En kan me zo beter ontspannen.
Bij deze wil ik bracesforfun dan ook nogmaals bedanken voor de fijne hulp die ik als klant heb gehad.

 

Jeroen

Ik heb lang getwijfeld om een beugel te bestellen, drie weken geleden eindelijk de stap gezet. Gister het pakket binnen gekregen en zeer blij met het resultaat! De beugel zit fantastisch.

Joseph P

Ik heb nu een tweede order geplaatst bij bracesforfun. Het resultaat is geweldig, de pasvorm heel prettig! De communicatie verliep snel.

Hanna L.